Prvite se tetra peleni.Ama mnogu golemi,moze da se koristat za pokrivanje ili dolno carcafce.A toa drugoto jas bi gi koristela ko krpcinja.Za da zdrigne,na ramo da ne povraka
Не знам дали да купувам уште од сега за 9 месеци. Видов преубаво елече дебело зимско шушкаво како јакна. Или да не претерувам
Лолипоп арно не се кашкате од лигарчињава Откако почанавме да ручаме во најмала рака купив 5 различни и никое не го биваше се правеше бебе лом од гла до пети за да накрај земам блуза од најлон и да го покријам целосно ова од денес. Ама па ја тегне не ја сака маки мачиме ситр алишта ни се лом и не се перат
Ги немам уште пробано, мојот исто лом се прави од глава до пети, го соблакам гол и така го хранам, па после правец под туш. Овие кога ги видов вчера во Џамбо се израдував, ми изгледаат многу практични, дека најлонски, само да ги избришеш. Велиш не ги бива а?
Најлонот ги поти затоа не ги сакаат. Ние се храниме без лигавче ама затоа изнакупив разни мајчки од по 100 денари за по дома и со нив си јадеме.
Nie imavme vakva edna ligavka, bese ok samo ja mies i gotovo samo problem bese shto mnogu brzo se izliti pocna da propusta i ja frliv
Хаха и јас од дамна ги меркав јас и синџирче зедов со мики тоа поскапо ме фати од цуцлата и шишенца сакав да земам ама само пластични имаше ќе ги научиме да сакат за да се мирни
Јас се зедов од Baby Nova. И шишиња и цуцли и се. Исто и на малата кога беше бебе од истата фирма и имав земено и супер се погодијс, а и не се скапи.