ММ рече не ми се враќај со розева, виолетова и слична боја, само со плаво, зелено, жолто и бело, но жени нема ништо убаво за машко, излагам за баткото да купам се враќам со алишта за дадата, а за неа имам милиони
Хахх јас пред да дознам дека е машко само за женско гледав после за машко ништо не ми се свиѓаше од двај се одлучував види на фв на манела има многу убави работи и не се скапи
Јас па ни плаво не сакам. Само зелено, жолто или некоја друга комбинација на бои терам. и ако видам нешто одма купувам, зошто на плаво аверзија имам. Преубаво. Бодињата со бетмен да не знаеш од каде се?
Фала мила, од Германија ни ги донесоа. На етиќетата пишува DC Comics Originals. И јас повеќе гледам да се крем, сива, бела, тегет..на плаво имам помалку
Не знам искуството од другите какво е, ама син ми откако почнавме со оброци јаде со вакви лигавчиња и не му сметаат.
@iki26 па ти се си купила и пелени, сабајле му зборев на маж ми дај да видиме што како со транспортерот ќе ме фатат болки нема да знаеш да се снајдеш, се смее ми вели уште месец ипол имаш време. Буквално ништо немам купено, само што имам наследено од внуците, облека и јас немам за машко, ни сум почнала да гледам.Ќе трчам во последен момент, ама ај . за количка што одлучивте? @stevemila абре си ги плакнам очите кај тебе, се е преубаво.
Памперс уште пред месец дена зедов, деновиве да докупам уште едно големо пакување, барем за еден месец да имам на лагер. Количка нема да купам сега, еве го Септември месец, додека се породам, додека направат 40 дена Ноември ќе ме фати и ладно ќе биде.Здравје на пролет ќе купам летна дупла количка. Почни си малку по малку, после потешко ќе ти биде, поголема ќе бидеш, и ќе треба се на трчање.Никаде за машко нема убави шпикозни, и скапи нека бидат, ама мерак да те фати за нив. Се нешто безвезе модели.
Fala srcka.Edvaj cekam da si ja doteruvam kuklata.A kolku ima so ne sum slikala,nesakam da sum dosadna se da postiram
@Seduction Нешто како пелени се, не се баш како тие за широк повој шо се користат, од Jumbo се мила @Klarisaa од Waikiki се бодињата и пантолончињата.