Од бебе хоум аеродром, имале 25 посто попуст на сите а точна цена нз м ми го купуваше мислам рече околу 5000.
Верувај од се да имаш по 30 парчиња облека све ќе износиш за бебе по неколку пати на ден ке правиш облечи соблечи. Готова бев денес да ја порачам но се помислив да прашам прво, дали некоја од вас ја има и дали се убави . Читав во опис дека се до 30 кг одприлика од 0 до 7 год возраст...син ми има 11 месеци.
Ја имавме ние за брат ми. Ако веруваш душа и извадивме. И јас и сестра ми се качувавме на неа толкави моми. Уште е читава. Баш мајка ми ја отворила пред некој ден да ја провери.
ние имaме вaкoв мoдел лулaшкa синкo е гoдинкa oд пoчетoкoт не се симнувaше oд неa сегa не јa сaкa бaш инaку убaвa е aмa не е нештo врвен квaлитет зaтoa и не е скaпa .
Dali moze da se koristi za zaspivanje , ranenje ( teski sme za taa rabota vo stolce ne saka) i me interesira deka ne pisuva dali ima nivoa za spushtanje krevanje,mislam sedecka i lezecka pozicija?
mojata ima tri nivoa, imase i so dve tie bea poevtini. Ako gore toa ko nastresnica e so resi togas e so 3 nivoa ako e bez resi ko na slikata e so 2. Jas ja koristev za hranenje i za zaspivanje.
Фала ти многу дрфинитивно ке ја нарачам знам дека ке завршам голема работа таман и времето надвор ни залади за нишалката во двор а малиот многу ја сака ужива