Od ch e srcka.Tvojot e poubav.Ti vrativ,neznam zosto mi e izbrisano mislenjeto. Kupivme Rezervna postelninka.I kompletce za od bolnica.Ako ne bendisam nesto drugo do togas
@stevemila може за некое време и нова тема да отвориш, за продажба на гардероба за бебе. Прекрасни ти се алиштата, ама искрено не знам дали ќе стигнеш сите да и ги облечеш на принцезата, а не па по неколку пати. Што има за купување, тука сум
Ova se prvi raboti so kupuvam srcka.Obezbedena sum so se.Ne se sekiraj poklon ke ti dadam se.Veruvaj cekam plakarot da mi stigne i da pocnam.Neznam dali ke ima mesto.Iskreno krivo mi e.Zasto se mali se.A ubavi i kvalitetni.Se od strancija.Sega bev niz butici.Veruvaj nisto nema salam.Edni fustancinja so tulovi,svetki,kompleti u kutija.Loso mi stana.E go kupiv ova od babata cisto bez ic da ne e.Inace ke vidam dali ke ja izvadam so ova,poso doma imam iljadnici ubavi raboti.Go znaes li polot?
@ada21 како си задоволна од чико стерилизаторот? И ние сакаме да го купиме. Пошто мама неможе, тато купувал денес нешто.
@eli25 задоволна сум , практичен е и собира многу . А ако сакаш за помалку само едниот дел го ставаш .
Денес го купив овој аспиратор за нос 200 и нешто беше мислам од еурофарм. Се надевам дека ќе се погоди.
Супер е јас го имам истиот. Го користиме од прв ден, еднаш на два три дена чистам носе само со тоа и ништо друго. Баш врши работа