Srcka i jas go gledav ova na fb stranata. Moze li da mu kazes dali si zadovolna od materijalot i kolku pari go kupi Мила ќебенцето што се прави како вреќичка од каде го зема и колку пари е, дали би можела јас да порачам преку интернет да ми пратат
Емка, многу е слатко комплетчето, да не е од Елва од Рамстор, и ако е, кажи ми дали конечно донесоа зимска гардероба, зошто последен пат кога бев ми рекоа во Септември ке изложат зимски, ништо немаше останато од лани. @Peperutka-bt овие на Дизни знам дека во Елва бутикот во Рамстор ги има, ама пред некој ден бев и немаше зимски, инаку се им е убаво, а и евтино ептен, да си изнакупи човек еден куп ствари.
Да од Елва е ланско зимско, купено е пред повеќе од 1месец. За нова колекција рекоа после 15ти ќе имаат
Од Окаиди, ама од стара колекција го начекав последно 0-3м е, мн е малечко иако изгледа големо на сликава
Реков ќе почнам да купувам кога ќе влезам во 9ти месец, крај на октомври. Ама јуначко срце, не издржа... Паѓам на облеки што се со кученца Го купив 300ден, многу евтино ми се виде