Оваа слиκа и пρетходната со тρенеρκите κупени се од, Бутиκ wenice во Битола,незнаете κаκви убави ρаботи има ,и со доста пρистапни цени за мачето на Мама тρоделно κомплетче со џемпеρче
Купивме скафандер ,многу убав и ефтин ,на страна -се за деца - томи стил го имаа во реклама ,не знам колку пари е во ск, а јас го купиив од внатрешноста за 800
Денес бев во зегин и видов од цуцлите за пробување храна(со мрежичка) Последна беше и купив.Рано ни е за храна но стрпливо ке си ја чуваме.
Joy1 preubavi se,ima li isporaka za makedonija? Nema nesto sto ne mi se dopagja a ne znam dali mozam da naracam
Majaaa јас ги нарачав преку едни од фб. Облека за деца и возрасни лондон Побарај ги и прати им линк од што сакаш и ке ти кажат колку ке те кошта со испорака.Плакаш кога ке ги добиеш
Fala ti mnogu, gi mislam celo vreme, znam vo bugarija I grcija deka gi ima,ama so bebeto tesko deka ke mrdneme negde za brzo, ete imalo nacin da gi dobijam
Joy odlicen izbor, i jas odamna baram obleka od next I konecno najdov nacin, samo me interesira kolku vreme se ceka za isporaka?
Малку подзаборавив да ти пишам, гледам поминало време Дознав дека купена е конкретно од аптеката Еурофарм, кај Амсм односно поликлиника Идадија. По сите аптеки на Еурофарм ги има играчките на Бејби нова, но секаде се различно снабдени. Еве ние со што се подновивме...Го нарачав од Алиекспрес, мекичко и плишанко за ладни зимски денови
Од моб неможам,но утре од ком ке ви пратам. Облека за деца и возрасни лондон..незнам зш не ти излегуваат