@eli25 овие со ѕвездичка од тила се ? Да не случајно ги виде вреќичките за спиење . Дали се убави во живо
@eli25 се е преубаво а посебно последното комплетче од Carters Од Ск го купи? Која е цената? Јас го меркав на Амазон, ако доаѓаат пријатели од Америка планирам да си нарачам јас па тие да ми донесат Сеуште не купувам, само си ставам во кошничката
Ти благодарам, јас планирам ако нарачувам крај на октомври да го нарачам, па до тогаш ако го облечете, баш пиши ми. И се мислам дали да земам од 0-3 или од 3-6 Пс: Цениве кај нас ептен набилдани се. На Амазон е 12$
Epa bas samo pantaloni mi trebaat za zimoska imame dve jakni samo pantaloni ni falat. Valjda ke najdam i tuka rano e uste nema zimski izvadeno.
Ќе најдеш без гајле, има и во нашиот Интерспорт,Словенијаспорт(или како и да се вика сега) во аутелтот Борис Трајковски има избор погледни и таму само незнам дали сега уште им се изложени.
Ели од каде ви се шпихозничките? Баш и ќе кажеш како си задоболна од Авент цуцлите јас ги сакам многу сакам здравје Боже такви да си купам за синко.