Дааа ама ке ги носи таму на 4,5м. На мм мн мали му изгледале 0-3 и земал 4-6 Таман во Феб, Март е уште ладничко
Се е од Анжи @mariz рече подлогиве од Бебитоф биле многу убави, па ај и јас да купам плус жолта Само твојата е плико+перниче?? Оваа има и ќебенце
Дебело плико со патент + перниче само е овие десно се тетра пелени? Пууу викам што ми фалеше тогаш што требаше да купам, тоа требало уствари
Што е тоа со бувчињата? Може да ја сликнеш подлогата отворена да ја видам за количка ми треба? Од анжи тоа малото продавниче позади буњаковец пазарчето ли е. И што пари
Дебелко е и ова плико ама без патент Тетра се, една 70ден, имаше и други шари. Непропустлива подлога за пресоблекување е, димензии 60/90, шари колку сакаш, 399ден, од тоа Анжи позади пазарчето Имаше и една 120ден со димензии баш за во количка ама многу беше лошо изработена. Спојлер: Подлога
Да за првото имав од стружанка.. се развлекоа лом се направија, а баш сакам шаренки да земам и ке тркнам и јас др недела пак до Анжи
Не знам каков совет да ти дадам бидејќи не ја користам секојдневно. Мене ми требаше само првите десетина дена ама одмолзував по малку на саат време за да не ми го снема млекото. За таа намена голема работа ми заврши. Не сум одмолзувала поголема количина
Нашата омилена продавница, мм чим ја здогледа одма тргнува, знае дека не смееме да ја одминеме. Си добивме и купони па мора во скоро време пак да одам да не ми пропаднат нели.