Со здравје да се користи Истиот го имам и е незаменлив еден совет за чистење зошто долу фаќа малку бигор пола чаша кока кола и како нов е. Позз
фaќa бигoр oд вoдaтa oд чешмa aкo стaвaш. јaс му стaвaм aлкoхoлен oцет кaј бигoрoт стoи целa нoќ тaкa и сaбaјле немa ништo, пoтoa гo пуштaм нa двa пaти прaзен.
Вака ќе ги фатиш сите делови долу дати остани само то белото му ставаш 90 мл кокакола и ги враќаш само то за цуцли со рачка шо е и капакот и го приклучваш нормално (назад 1 и напред) и го оставаш да вари ко ќе е при крај слободно отвори исклучи го од назад дирекно на 0 ако нема завршено за самото да се исклучи. Потоа убо ќе го избришиш да се исчисти од остатокот.(јас прво со сува хартија шо е за раце па после со наводенета) Од чешма Вервај ова е вака 100 пати полесно.Пробај ќе видиш 5 мин работа
Епа затоа можи фајќа кај нас има многу бигор ние купуваме за пиење затоа и го земав многу време ми одзема миењето да ги извријам со сјај па уште еднаш
Фала на сите на советите . Ќе го исчистам сега со оцет па од утре само со купечка вода ќе го користам.
Со здравје да си ги носите од каде ви е бодито преубаво е а на секаде барам ова мислам на Х&М дека е или не
Од H&M? Јас сакав да го нарачам (ако случајно си го нарачала кажи ми преку која страна) и како се со бројчињата (да не се поголеми/помали)