Го нарачав по другарка ова ама го имаат сите страни само малку поскапо е. Ова е бр 68 ,малку му е комотно со оглед на тоа дека сега 62 носи, мислам да си земеш еден број поголем зошто и др работи од х&м што ги имам одговараат ептен на величината, нема мрдање панталонките се тенок сомот блузичето тенко плетено -15 евра.
Анжи Анжи Ваикики / ќебенцето е од Локо Кроко Ваикики Окаиди (бодињава од што ги сакам ги дуплирав и поголеми )
Да има, а има и избор, има вакво црвено како нашето, едно како пингвинче и едно со мечиња (за машко гледав, кај девојките не погледнав со некое особено внимание, но има и таму разни) 1899 мкд е инаку, сите се толку.
@RedRevolution mozes li da mi kazes dali nepropustliviot zastitnik za dusek e so lastik i koja cena e?
Да со ластици е, ама не е како оние што го обвиткуваат цел душек, туку е правоаголен и на четири места има ластици за прицврстување, мене не ми се допадна многу кога го отворив да ти кажам искрено, ама ќе служи
^^да прашам, шпикозните од првиот ред 2 и 3ти од Стружанка се 280ден, чинат ли?? Вака под рака памукот не личи лошо, па за преперување ќе се најдат, да знам дали да земам и понатака
Од трговското во Бутел, во едно продавниче, малечко е ептен 50/56, вас веќе нема да ве збере, поголемо немаше Мене ми е темно ама за атер на мм дека го има Мики го зедов
Не знам дали имаат фб, а не ни погледнав како се вика дуќанчето, ама не верувам да има.. Цена 700ден.