I nie gi imame na plavo, da se pofalime tuku zadutre vo hofer ke ima preubavi raboti za bebuski komu mu e uz pat just saying kebenca po 4 evra
^^Ракун бејби (тоа во кутијата е дебело ќебе со две лица) ^^капче, долен чаршав со ластик и музичка вртелешка+прожектор (рекоа има музики на Бетовен, Бах, Моцарт па едвај чекам да се веселиме ) ^^подлога за пресоблекување
Убавини. Посебно музичката вртелешка за на креветче. Колку ми е круво за мојата. Нене толку неубава колку шти свири ужасна музика и ене ја само си виси. А не можам да ја извадам зошти свекрва ми ја купи. Незнам што се заинатила и во брзање ја купи. и само си виси, а не се употребува. Се надевам ќе добијам друга на подарок па ќе имам алиби да ја сменам
Добра идеа. Да ја удрам со глава кога ќе го ставам во креветче да падне. Може и главата ќе попушти, ама целта постигната
Ова "чудо" ме тера да размислувам за бебе Емке имам добар столар. Ако ти треба, а ќе ти треба, да ми се јавиш #достакупуваш Девојки
@sanjaeva столар имам прва лига и веќе е капарисан, закасни, само да не ги утнав димензиите на шкафот