Момче и девојче ^^мене ич практични не ми личат марамкиве што знам имам 2 со комплети ама се чудам кога да ги редам или да за сликање
@emkaemka би сакала да се момче и девојче Ама искрено до крај ќе видиме убаво. Мене ми се допаѓаа многу и морав да ги имам некако да се сефтосам со нешто. Трај, трај не бидува А за практичност, немам поима. Секако знам дека од лигавчиња нема зијан. Колку повеќе толку подобро
Јас ги гледам само како за мода, типски/фраерски со фармерчиња стил А лигавче ми е лигавче оние кои си ги знаеме четвртасти
Мене пак ми беа многу практични овие лигавчиња додека беше помал, на копче се, не може да го откачи, залепени до вратчето за да не му се мокри блуската, а плус има многу убави дезени... јас купував нон-стоп, имаме може 30 броја. Е откако почнавме со немлечна храна, не вршат работа, многу се мали, целиот лом се прави морав да земам поголеми, правоаголни.
За бебе мене ми се најпрактични дека се мали меки и а сега немат потреба од големите и дури знае да си заспие со нив
Поклон ми е од Carters ама од америка. Слични гледав во локо кроко и hello baby на фб имаја објавено.
Супер се за бљуцкање бебушите се мн мали и овие лигавчиња се таман, а другите веќе се за дохрана кога се почнува... јас од првото имам едно 6, а сега порачав 3 розеви од алиекспрес, од ист селер што зимам, прееееубави се со дупли материјал