Леле се разнежнив...за синко имав комплет од оваа фирма за излегување од болница Ќебенцето и после три години ни се наоѓа. Неверојатен памук,иако е турско производство. Во тоа време само на едно место во СК можеше да се најде. П.С.Со здравје да си носите
@mariz од кај се овие? И дали сите се различна големина или иста? Прекрасни се @mal.ecka значи имаме исти креветчиња Јас го нарачав графитното. Мислам дека наредната недела ќе пристигне дома
@mariz a како се вика брендот? Мм ќе оди на патување низ неколку земји, ќе проверам дали ќе има во близина да ми земе. Обожавам вака фини едноставни облеки со едноставни сликички.
Прв пат имам од нив, вака убав памук мекичок ми изгледа. За 5.50 евра 5 бодиња мн ефтино, по 1.10 доаѓа едно боди, смешна цена
^Кој е во можност од странција нека си земе бодиња на C&A,преубав памук,не мрдаат и после сто перења,а ич не се скапи. Истото и за облеката важи.
Јас пак и за кере на почеток се купував од C&A бодињата во споредба со Лидл им се нула Јас не сум задоволна од нив А свеки сега за ова се од таму купила
Se nadevam deka ne sum pogresila zosto nemam iskustvo ova mi e prva bremenost a tolku mnogu se raduvam edvaj go cekam migot da ja osetam vo pregratki. Malku imam strav zosto samo nekolku parcinja imam mala velicinka mi rekoa da zemam se so 1 broj pogolemko zosto mnogu brzo rastele taka da kaj mene vo velicini se 52 58 62 se nadevam deka ne sum pogresila. Inaku seto ova me kostase 210 eur zosto ovde cenite vo Germanija se malku po prakticni. Bodinjata 7 para za 11 eur imase celi kompletcinja za 5eur hulahopki 5 para 3 eur corapcinja 6para 3 eur
Со здравје да си ги носите и ние имаме исти тренерки со елече два комплети Преубави со здравје да си ги носите