Мила кажи ми до која година има внатре за пишување? Дали е до годинка или има за повеќе? И дали има се што треба да се внесе мислам за битните работи?
Од H&M. Секогаш заборавам да сликам Немам ништо постирано во темава а алишта еден куп имаме изнакупено. Синко е 2 ипол месеци и 62ка веќе му е мала А дури бев бремена само купував 50,56 и 62 и си мислев имаме алишта до кај 4-5 месеци ама еве уште сега му се мали 62 ка а на нив пишува од 2-4 месец.
Bodinjata im se 3.5 evra edno, na 90 gi peram sekoj pat, boja nemaat pusteno a ne da se rastegnat. Stvarno im e se mnogu kvalitetno! @Chantal aldi ima isto tecen persil, duplo poevtin od dm i mueller.
До една година е Горе доле ги има важните моменти. И за се треба слика да се залепи. Не памтам од кога не сум видела слики во фото студио сега имам мотивација. Таман и за дома за во рамка
исто и ние. Фотографија немабме извадено од свадба наваму, сега извадивме едно чудо. Бодито од х&м го пофати и мм, ама се испобунивме и го заборавивме.
на ова цуцлата е малку чудна моето не ја сакаше, оние другите шишенца по 155 денари што се подебели на изглед исто за бејби лав зборам имаат далеку подобра и понормална цуцла
Да? Баш ќе видам дали ќе ја сака. Јас дека имам на авент и на чико овие цени некако ме изненадија фала на совет. И ние исто. Мојов дечко на точно два месеци веќе беше 62 см. Па се докупуваме поголемо