Тренерчињата и јас ги гледав во ваикики вчера ама не најдов бројче. А елечињата ги изнаносевме за дома.
јас му земав од 6-9. Горе е таман долу се долги малку. Елечиња имав од тритекс ама овие повеќе ме бендисуваат.
Имаме ние време за 6-9, дека по малечки сме. Дури сега почнуваме со 3-6. Инаку нашата нова и омилена играчка. Ептен и се радува и муабет и прави
Eve jas kakva postelnina si naracav t. e se sto e vo roze boja go ima vo toj set. Ne spaga samo krevetot i komodata duri i zavesi za djam ima. 15 dela e se ato spaga vo paketot i kosta 75eur ama kvalitetot e dobar. Koritce za bajnanjee so pomsno sediste
Во Софија ја купив, ама се ми се чини дека и тука некаде ја гледав. Ама сега не можам да се сетам каде
Мила каде поточно ? На krs.mk ? Бидејќи ги барам истиве шпикозни ама ги нема. Добро кај наоѓате вакви убави работи. Јас или не знам што треба да купам или стварно нема избор кај нас
@emkaemka cuclata preubava Sto e toa do nea ? Moze li info civo proizvodstvo e? Pisi iskustvo dali pri dezinfekcina se polni so voda.Nikako da najdam cucla koja nema da sobira voda.
Како што прочитав Француска е маркава, ама производство Кина. Каква е, дали се полни со вода и слично не можам да ти кажам бејби уште е во мешко, цуцето е уште во кутивче Во Бебе хом во Молот имаат најголем изборен асортиман, нешто се наоѓа и во некои Еурофарм аптеки.