@joy1 kade ja gledas novata kolekcija? Na web stranata na next? Nekako ne mi e pregledna a I so cenive ne mozam da se snajdam
Oo jas celo vreme younger boys 3m-6y,pa mi vadi nekolku kolekcii I mnogu vreme mi odzema, aj vaka da vidam
Isto bilo nekako mi se vide lesno na facebook pa vaka se zbuniv, nisto, vredi da se potrosi vreme na ova
Slicno imame, samo naseto e kafeno odozgora, a krznoto e belo. Mnogu e prakticno i korisno, malata e celata zatoplena. Kolku i da e ladno, vnatre vo vrekjata e toplo
I naseto e temno kafeno, nabrzina go slikav ova Mnogu topli zadovolna sum. @joy1 samo za nadvor e, mnoggu e debelo.
Eve ova e naseto. Da, da isto i jas prezadovolna sum. Zamotena e do gradi so nego. Moze i da sedi ispravena vo kolicka ili da spie i da i e toplo. Kerka mi koga ke ja izvadam nadvor, glas nema od nea, stama, mirna e mnogu duri i bez rakavici e ponekogas. Racete i se vnatre vo vrekjata. Nema potreba od skafander, samo na gore debelo palto i kapicka, sal, nadolu si e na trenerki so hulahopki i corapcinja. Vcera na snegot ja setav so kolicka. Mnogu e korisno. Go preporacuvam na site. Ne e skapo 25 evra go zedov. @joy1 samo za nadvor e.
Незнам дали ги има но кој сака може да ги порача на мојата адреса јас ќе ви ги пратам по пошта. Само незнам колку би била поштарината за мк...
Zenski ja razgledav novata kolekcija na next da poludis e. Ne znaes koe od koe poubavo e. Im piaav na ovie obleka od London ama so mnogu marza odat be. Skoro duplo naplacaat. Dali moze nie da se organizirame nekako koja moze i znae sa otvori account na Next ili H&M i preku nea da naracuvame. Normalno i procent ce ima ama ne do tolku. Jas napraviv naracka vkupno me cini 3500 den a ovie od FB stranicive mi naplacaat 4800 den. Sto e mnogu- mnogu e. Sto vikate vie? Ste zainteresirani?
@wtff sea mi tekna da te prasam, neli pozadi ima malo parce materijal, taka suskavec e, pozadi vrzonkata, zosto e toa, ne sum primetila??!
Конкретно за некст нема некоја разлика во цена,другарка ми која живее надвор од мкд ги купува директно од нивните продавници и навистина за истите парчиња двете плативме слични суми,може ги разгледуваш откако ставаат на попуст,постојано имаат попусти на веб страницата,за нова колекција не би требало да има голема разлика
Hm не испорачува за Мак.Пак треба преку некој од странаство.Дур платиш поштарина истиот трошок ке ти дојде.
Kaj mene vo nego stoi vrvcata. Najverojatno da e zastiteno deteto od nea. Neznam za drugo zosto bi sluzelo.
Не бе тие од фб се малку ненормални, за една работа што чини 1 фунта - 80 денари, тие ми бараат 150 денари. Им наведов повеќе работи, мислев дека како демек една пратка и ќе има една сума како процент, а тие на секоја работа посебно ми пресметуваа и да, сите беа скоро дупло. А пуста јас одма смислив комбинации милион.