Ели јас мислам да си ја оставиш 6-9мес, зимата допрва почнува, јакната ќе може до крај на сезона да си ја носи, а ако земеш до 6мес ќе ја носи до нова година и евентуално недела две плус (ако!), на Окаиди алиштата секогаш еден месец минусирај, ако пишува до 3мес ќе носи до 2, ако пишува до 6мес, ке носи до 5 итн..,мене така ме советуваа, еве и некој друг нека се изјасни со повеќе искуство со алишта од таму. Патем, те мислам за дружбата, не заборавив на поканата, ама викендов се прошетавме само до кај баба, па затоа следниот ако си за, пиеме кафа
@kiki_riki Што е ова со принцезиве? Од просветно дело во Безистен е и колку? Ова од џанпол и ние го имаме, со други животни само И го сака за чудо @elcezelce Топлинкиве се прекрасни
@BirMelek Како сликовница е ист материјал е како таа од џанпол како мушама. Има три приказни пепелашка, снежана и заспаната убавица ( не се баш приказни туку слики. Една приказна на две страни и по една реченица текст) Јас ја купив од горното веро 119 денари имаше и со витези и животни или море мислам. Пишува дека е за во бања дека можеш да ја водениш. Спојлер Од али експрес