Се сетих женски. Имам влезено и ми падна во очи едно комплетче. Баш на Идил беше. Ама ептен рано ми беше за купување. Држат Мамини и Идил, сега ми е јасно. @snegulkata има ли попуст како шо имаше излепено на излог или лажат? Фала ви.
И нашата е иста, само портокалова. Тврдам дека е најубава. И со право со години добива официјално признание најдобро столче за хранење. А оти лавче? Нели е пиле?
кутијата е пиле а внатре лавче Ние го сакавме пилето и на каса го отвараме -внатре ова викаме ајде лавчето ќе си го зееме тоа ни било речено еве го
Станав да проверам дури Пиле била нашава ќути. Премногу опции има, јас уште стандард ја користам, арно ме потсети да земам упатството да проучам...
Има намаление ама на застарена роба, јас искрено тај пат и не погледнах шо има намалено! И со Тила работе истио бутик (не цел асортиман, ама има убави работички) . Од Струмица, детски бутик во Глобал!
Бебе маркет Ивана. Го имат постирано пред некој ден https://www.facebook.com/3998852201...885220120615/1367445460031248/?type=3&theater
Од сити мол на трети спрат карши тач продавницата има продавница незнам точно како се вика али имаат гардероба со дизни јунаците