Камиончето е со тропка внатре а белиот кров му е мек, ок е. Пајката е убава пластика оди лево десно, свири, мрда со рацете и очите демек игра. И добра е, децава ја сакаат, посебно големиот, ама свири без престанување, главава тапан ми ја направија.
Јас ги имам и двете играчки супер се ,јас најдов лек за пајката гозалепив позади звучникот со салотејп зашто ќе ми пукнеше главата прегласна е па се спасив малку од малку
Фала исто и вие контра го наместивте така? Нешто чудно ми е, или не знаеме да го наместиме. Појасот во едната пластика како рачка, па во тоа црвеното(како штипка), под седиште и заклучено. Еднава страна ок ама другата некако сумљива, според сликите одевме.
Poklonce od teta i uste eden kup mnogu drugi raboti od tetite babite i dedovcite. Taka e koga si daleko od site i sakaat da pratat po nesto me poplavija so alista sega ke mi treba odnovo perenje peglanje ama neka se zdravi i zivi mene srceto mi e skrseno sto ne mozam da gi pregrnam no ete najdoa nacin da me raspolozat.
Лелее со здравје да ги користите oд странција се купени или кај нас? Баш вакво нешто барам за ќеркичето:%