Требаше да си купам нешто за мене и тренерки за мм, а се вратив само со ова.. Жирафчето стојат ептен фенси на бејби
Се е преубаво! Може инфо од каде се купени? Јас полека се спремам да почнам по нешто да купувам, а ова што е на твојата слика ми е супер идеја и од голема помош.
Шпикозните?? Мадеркеар се. Останатото бодињата, блузичките, чорапчињата Тритекс, имаат попуст па од попустот, елечињата Елва, се всушност од Рамстор е
Фала ти. Панталоните и блуските се од h&m од Солун , ги купив на попуст од по 5/6 € , а кошулите се од Zara исто на попуст, само комплетчето на првата слика е од Carters.
Многу е убава! Да ужива бебушка во неа Од каде е? Има и друг(и) дел(ови)? Ми требаат идеи, затоа прашувам. Денес гледав во Crater’s во Капитол и секој совет ми е добредојден.
Fala ti mila.Bidi ni ziva i zdrava Ja zemav od Strumica od Palma baci Dada Paradiso. Jas zemav 2 vo 1 , korpata i sedisteto, bez transporter bidejki veke imam.Polski brend e , ja ima drugarka mi i e prezadovolna. Mozes da gi najdes na fb imaat preubavi kvalitetni kolicki. Ovaa slika e od vtoriot del ja najdov na fb cisto da ja vides. Pozz