Со здравје да си ги носите јас земав од 6 до 9 ама нема шанси до тогаш да ги носиме сега сме 4 месеци и точни му се сега
Преубава облека секогаш кога постираш слики се ми се допаѓа.Со здравје лепотанот да ги носи.Цуцлите на Авент дали имаат како играчки да се купат да се закачат на тоа делчето што е?
Ti blagodaram mnogu . I vie isto taka da nosite so zdravje se .Nema poslatko nesto od rabotite za bebinja.Zenski ima malku poveke izbor , no i za masko se snaogame. Inaku posebno igracka ne sum videla seuste ,a bi trebalo da ima,no na Amazon skoro gi najdov ovie na WubbaNub zaedno sto odat.Imaat golem izbor na zivotincinja i boi(sloncinja,zirafa,gluvce...).Mi se videa interesni.
Od Amerika e .Jas go kupiv vo Marshalls, no gi ima i na Amazon isto taka da se poracaat , vo nekolku boi( lilakovo , bordo, crno so crveno , plavo ).
Во неделата еднаш обавезно ги посетувам Marshalls и Burlington за бебешка/детска облека, можам комотно цел ден да разгледувам . Ти ја препорачувам и Gymboree ако ја имаш блиску кај што живееш, омилена детска продавница ми е, преслатки работи има.