Фала, поубави да си купите....сивата вентијага од Waikiki, кремовото меко блузе од Lidl и кремовите пантолончиња ни се поклон од Шведска, а останатите се од Zara i H&M од Солун.
Никогаш не сликам што купувам за бебе ама сега ја имав случајно сликава. Вчера од рамстор ова... Е и мушамава ја зрмав. Пррдвидена е за детск иактивнсоти во стил боење, пластелин и сл ама јас му ја облекувам при хранење...само недела дена сме со кашички почнати а веќе сите бодиња и блузи се со флеки што не се перат...ова е топ за тоа
Od kaj ja zema musamata? Jas naracav od ali ama ja nema uste da stigne, pa verojatno mala ke mu bide koga ke stigne
Ti blagodaram , ke ja posetam i taa prodavnica obavezno. Vo posledno vreme se opsednav so bebeski raboti.
за перењето ( пробај со ариел гел пушти ги на 40/60 излева се ние се храниме веќе три мес и перев со ариел бабу гел сега почнав со стандарт гелот и све излезе шо имаше флеки ако не периш така пробај со сапун или сјај и све со ладна вода закиснувај триј на рака оти со топла навлегува на ткаенината ... ) и бтв мн се цакани елеченцата *_*
Да биде во тон со мама и тато Ракавички да не ни мрнат рачињата Лампа @irena.1 Спојлер: Лустер Бев во Електроелемент, не знам каков е лустерот во Бриколаж, но овој овде е бледа копија на мојот, кинезарија, некој имитација. Како лампичкава има и лустер 2.600ден мислам да беше, со авиончиња кои висат, ептен ми се бендиса
Еве го имам сликано во бриколаж. А чекај, јас те разбрав вие од електроелемент сте го купиле. Не ни вршат работа авиончиња нас, детево е фокусирано на броеви, букви и форми. Само тоа гледаме на тв, тоа цртаме, тоа купуваме. Тоа ти е некои деца по спајдермен, фроузан и слични, моево по броеви и букви.
Да, од Електроелемент пред 4год е купен, сега донеле некоја имитација на истиот и цената му е околу 1.500ден, ние убаво знам околу 3.000ден сме го купиле, имаат и други лустери со истиот квалитет и тој принцип, но со цветчиња, буба мари.. Овој од Бриколаж да како нашиот е, средината му е плава, на овој бре.. море што знам каква беше и буквите беа крш пластика..