ќе се уфрлам јас тоа е вртелашка мила оние за на креветче што се закач и се од 800ден па нагоре ги има и по локо кроко и либерта и сите прод за бабу играчки имавме и ние такво на поклон ама не го ставив некако ми е многу а и со едно потфаќање можи да падне ..
И ние го имавме ова за над креветче исто само што беше со пајчина и ни се скрши одма ради тежина.Те советувам да го ставите без мечето оти е многу тешко со него.И го чувам и и го пуштам на страна сега во креветчето.
800 ден е од Прилеп не забележав како се викаше продавницата. @kristii не му е над глава, и не му е воопшто интересно.
Со здравје да си го користите јас го имам воопшто не сум задоволна дали не ми се погоди нешто не знам купи си дестилирана вода од аптека за него
На почеток ставав купена вода дали од тоа ми се зафркна некогаш мириса на изгорено и шишенцата исто така и не ми ги вади суви тоа ме нервира сега не го користам
Офф па јас мислам дека не ни може да се суви освен ако не се извадат одма додека се жешки? Мене ми мирисаат пластичните шишиења ама јас мислев дека е од пластиката... Може јас сум грешка што сум задоволна хахаха пс: Јас користам дестилирана вода.
Фала. Мене баш ми е лично со етикети, што има врска ако се гледаат не разбирам, напротив баш е фино, ако на некој му се допаѓа нешто ќе знае каде има и нема темава да се полни со прашања од каде е, та од каде е