Ако ги ставите влажни во кутија, а ќе бидат влажни четките, побрзо се развивале бактерии. Демек треба да се исушат после употреба и со топла вода пред користење да се измијат. Совет од стоматолог.
Мал шопинг денес во бутик Тренд женското ми е за повојница кај другарка која има 3 месечно бебе девојче, за синко три бодиња и тренерчиња, и три блузички и фармерки
So zdravje da si gi nosite Bodinjava pretpostavuvam so dolgi se...sakam vakvi vo rigi,kade e butikot i kolku se?
Ако сакаш кажи бројче или пиши ми лп,јас ќе ти земам ако ти се свиѓаат, имаше и мастило боја и,бордо со црно сите со риги беа и долги ракави пролетни убави меки памучни...
Prepekav za sise Mickey mouse,go kupiv ama dzabe ...sinko ne saka da pie od nego,izgleda naviknat e na starite(od prv den koristime na Avent,deka na AD e)
Mamichki kade mozam da najdam bebeski cetki za zabcinja? Ve molam preporacajte mi koi se dobri. Se izv.na lat. Pozdrav
Neznam dali e soodvetna temava za prasanjevo,ama jas da si prasam. Kade mozam da najdam ogradicki za krevetce I postelnina ama da ne se mnogu sareni so aplikacii, za devojce? Sekade barav , no mnogu nakiteni ? Ve molam ako nekoj znae Neka pise. Izvinete za lat.
Ги нарачав од станата на фб Облека за деца и возрасни Лондон... за 14 боди платив 1860ден ...по 120-130денари некаде доаѓа отприлика ....супер се...100%памук
Си проверила ли во Фабрес? Мене ми се баш интересни нивните. Не се џиџани како за девојчиња, туку има и унисекс дизајни.
Конкретно од Фабрес јас ја имам оваа бебешка постелнина и сум многу задоволна...Побарај на фб фабрес и ќе ја најдеш страната...
https://www.facebook.com/Fabress.Balkan?fref=ts 3000 и нешто им беа цените. Имаат продавница во центар и во Бисер. Исто така нивни производи има и во Бриколаж. Ова е мојата постелнина. И Тач имаат убави постелнини. Квалитетот им е дури и подобар од Фабрес. Цените не знам како се движат, а и со дизајни и цена не знам како стојат. Имаат продавница во Рамстор во подрум и во ГТЦ.