Мама прслуче за доење зеде и толку Битно девојче да е намирено. Ми падна на ум за кафе да тр барам, ама се забаивме повеќе од планираното
@kukla21 баш вчера сакав да пишам зарем само патичиња Ептен ќе биде дотерано дундето, типка права иииии во црвенко плус ^^морав ми падна во очи дека беше алергична на црвено @Bubce38 џабе ти ветува дружба ќе те заборави како и мене летоска
Ако не "забраве" пак , ние ќе и се " "одбутаме" на кафе, и тоа дома. Ама Еме, тебе те чекам за јагнешко во Јаворо
@kukla21 Пролет во парк @Bubce38 идам за некоја недела, ако не во јуни сигурно ама пак да не ме извисиш Да не сум до толку офффф
Со здравје да си ги носи куклето мало и побрзо да ги израсне и мама и тато пак да ја подноват Прееееубаво е се WoooooW ubavini mama kupila za fraerceto slatko i milo so zdravje da si gi nosi i iznosi
Аууу не, јас со лепенки сакам, ќе побарам ако не најдам на Ибеј има па ќе нарачам. Доста му се Тимберлантките со врвки
Овие имаат врвки, ама на лепенка се затвораат. Згодни се. Со врвци може ко ќе знае сама да се намири.
@kukla21 Кај ги најде конверсот со лепенки? Ние имаме ама со врвки се. Прееска првпат му ги облеков за на контрола (мали сме уште за шетање) и којзнае колку ме пцуеше сестрата на облекување и соблекување. Со здравје да си носите се, преубаво е