Лондон беше многу лита, некако во материјалот. 1000 ден беше разлика а Лондон е и 7,8 кг потешка ти е. Оваа само 3,8. А ваучерот можно е за седиште да се искористи
И да нарачаш. Инаку да знаеш дека супер се големините не се ни помали/поголеми таман се за бројката, ги исправ ништо не им бидна
Јас ја имам лондон. Задоволна е мал збор. Прелесна за возење, кревање, склопување и многу стабилна. Мене искрено ми беше многу поубава од минимото и заради рачките, а и склопувањето полесно ми одеше. За цена не знам, поклон беше од мајка јас само одбрав
Bash cudno... sega pak ja pobarav i od prva ja najdov. Fala za info, ke si naracam i jas nesto,ako e rano merakot e golem.
Повели. Ние сеуште ги немаме пробано денес стигнаа па утре ќе пробаме ама сигурно ќе се супер бидејќи после секое јадење алиштата на перење ги ставам http://s.aliexpress.com/muAjaee6?fromSns=Copy to Clipboard (from AliExpress Android)
Pak e deaktivirana. Jas sinokja i pisav da prasam koga naredno pravi naracka i mi rece deka i iskrsnala privatna obvrska i koga ke moze ke pisela na stranata. Spored ova pretpostavuvam deka sama ja deaktivira stranata za da ne mora na site istoto da im go veli...