Ова за големата дада.Бојата во живо е мн поубава,изразена крем боја. На бебе му купивме лигавчиња 6 пара во пакување.Фротирни со мушама од задна страна и чаша со клунче од нубу.
Незнам прашањето дали е за тука, доколку не е преместете го. Би сакала мамички да ми дадете некоја идеја за поклон за девојче 2годинки полни, кумови сме.
За роденден ли? Јас би купила кујна од оние високите со прибор,рерна и слично.Таман е за нејзина возраст.Ке се радува.Јас купив од крш околу 1700. Ако сакаш нешто поситно можеш коцки,сликовници,боенки. Ако оди во градинка може ранче . Од облека зависи:можеби мантилче за пролета што иде.
извини вака но дали ќе сакаш да ми купиш и мене 3, пиши ми ја трансакциската во лп и ќе ти пуштам утре 600 денари да ми земеш, па кога ќе доаѓаш во Скопје да ми ги донесеш или прати ми ги по автобус.
Овие работи ги нарачавме од интернет т.е. од F&F страната имаше прилично убав попуст 50% е сега предност беше тоа што нема да плакам за транспорт,другарка на сестра ми ке ги земе директно од продавница во Лондон и си иде во МК во Март така да едвај чекам да го видам квалитетот затоа што се прилично евтинки од прилика 1500 денари за сите треба да платиме! Дали некоја мамичка има нарчано од оваа страна да споделе искуство во врска со квалитетот!?
F&F имаат одличен квалитет, преубав памук. Имаме неколку блузички и џемперче, се е како ново. Со здравје да си носите се, преубави работи сте си одбрале.
ivadimile Стварно незнам јас нарачав за тоа што има кој да ги земе од Лондон т.е. директо од продавница а од сите интернет страни каде што има преубавки работи како за мали така и за возрасни немам лично нарачувано освен од aliexpres мегутоа таа страна е кинеска и многу работи и не се баш како што изгледаат на сликата ,а ова ми е прва нарачка од друга страна и едвај чекам да видам дали се убавки како што изгледаат така да ке споделам лично искуство кога ке ми стигнат! Инаку за online shoping има ногу страни на нет ама мислам дека се тешко достапни за нас а за сите од страна Англија Германија Франција ...... им се ногу полесно достапни со достава до дома за евтини пари или бесплатно и ногу страни имаат баш убав попуст кој што за жал кај нас го нема и истите работи може да ги најдеш ама баш поскапи!
Заборавив да спомнанм за стараната на фб "Obleka za deca i vozrasni London" е преку неа може да се нарача нешто , е сега цената ке си прашаш колку ке те чини со се достава!
Уште еден Шопинг во Убавата Битола,ако поседам уште малку тука ќе банкротирам [ATTACHтренерки,3 бодиња,и пижамки
@TIGARCE86 немој да ме сватиш погрешно сега што ги постира бодината тоа првото колку што можам да го видам мислам дека е како ние што имавме и да ти кажам дека не се убави и практични од искуство ти кажувам еднаш го облековме и толку,а тие првит што ги имаше ставено беа многу убави. Поздрав и мислам нема лутење