Никакво лутење мила земав и уште едно со риги како минатиот пат исто,барав такви ама немаше 80ка бројче продавачкава ми ги предложи тие две,како многу квалитетни памучни ќе видиме какви се, ако се погодат ок е ако не здравје мама други ќе купи
Ова е последен шопинг во Битола дедо не частеше овој пат шпикозни со кравичка и позади на газето имаат опавче, пижамки со кученца со натпис LIKE FATHER LIKE SON,и комплетче за дотерување со кошулка маичка и фармерки тоа ќе го носиме за Велигден
Тука во Бт.имаат многу попристапни цени по бутици за деца за разлика од Ск,тоа лаже многу ,прашај ме за мене што си купив,НИШТООО ај белки мм за 8 ми-март ќе ми купи нештооо фалаа ти поздравчее се слушаме ние за брзо...
^ Од Конверс во Сити мол се купени. 1500 и нешто беа. Ова се најголем број од бебешките 9-12месеци. Има и помали од овие, а исто има и од стандардните старки мали бебешки броеви.
-nie kupivme vakva kolicka na naseto buce samo e na plavo <3. -kupivme krevetce i ortopedsko dusece. -lamba od ednata strana ima mece sto sveti i menuva boi a od dr strana proektira zvezdi i mesecinka na zidot vo razni boi i ima razna muzika,beli zvuci . eve ja i lampata
Majki da ve prasam iako e mozda rano, nekoja mozebi kupuvala lani preklani...kade (ke) se prodavaat bebeski kostimi za maskenbal osven vo Jumbo(pretpostavuvam tamu ke ima kako i sekoja godina). Od sega mi tekna za sinko
Еве каде гледав дека рекламираат: https://m.facebook.com/profile.php?id=154922921211298&tsid=0.33253580005839467&source=typeahead
So zdravje da gi koristite, a lambata od kaj ja zede i mene me interesira.?? Ako si vo Germanija pricaj mi onjoj