Мачето е од top price од фејзбук. 450 денари. Убаво е интресно. Повторува што збориш се смее на допир зборува итн..
Se podnovivme so obuvki, sto za nadvor, sto za gradinka mm sto vika vo slednite dva mes da ne cujam za obuvki Posto pokraj ovie uste 10 para se doma
Го има и во Локо Кроко и во Атлантик. И ние го имаме дооолго време и многу играна играчка ни е, посебно интерес пројави за него кога наполни 2 години, еднаш дури и поправан е За во количка, за неродениот бебуш: Немаше од слончето ама и во ова се заљубив, уште @emkaemka да помогне да каже како го испрала
И јас имам исто само друга боја и плус пелена за одгоре за покривање. Го перев во машина на 40 со другите алишта на бебуш. Немаше гајле а повеќе пати ми се перени.
@Kitten во машина на 40ка, па во сушара, иако се ми стои дека се потсобра, но не е изветоперено. Ти пери го на 30ка, секако помалку вртежи и не го ставај во сушара. Мојата количка е тенк, па излезе комплетно непрактично и мало за во неа, ама за во транспортерот е совршена Спојлер: Подлога
Фала женски Ќе го пуштам тогаш на кратко перење, на 30 степени со 400 центрифуга, сушара и така немам, ќе се исуши на парно Од Hello baby во Бисер. Од таму дефинитивно ќе си набавам и гардероба што ми фали, многу бебешки и нежни боички имаат. Ова го купив неплански, во поминување
Фала мила ги разгледував сликите кај нив на профил ова не го видов , а барав насекаде ќе појдам и јас да си купам и не се многу скапи
@irena.1 и @Igle фала ви на советот за во Зара да видам @emkaemka во право беше, од магацин едвај ми најде 20ка девојчето . Прв пат еве и јас да покажам во темава нешто Ова е од денешниот брзински шопинг, ептен набрзака зашто касно отидовме и да не му реметам на синко редот бањање и спиење во 19ч. Само тексас кошулата и црвеното јакниче се од викендов од H&M. портокаловото и долен дел се тренерки ( не се гледа од темниов прекривач ) и еве го моето човече со ципелките, моравме да провериме дали убаво ќе гази со нив . Ни остана уште каиш за да комплетираме целокупен стајлинг за роденденот. Нигде не најдов во Сити молот. Ако некоја знае кај може да најдам црвен каиш тексасен или платнен матерјал нека каже .
Со здравје да ги носите. Море беља ми направи. Гледајки за тебе, за моево пикирав, па уште намалени. Трчанката, по снегот, да ги купиме. мм вика кај ти текнуваат бе вакви работи.
Ама ептен набрзака и немаше време да разгледам шо имаат, мада ваљда не све имаат како што им е на веб страната. И еве сеа ај као да видам шо имаат натенане и опппп.... му викам: утре да идеш и да ми најдеш бројчиња и моделиве и да ги купиш . Јадниот пребледе Види ги овие шо се фраерски, ама незнам дали ги имаат зашто не ги видов. Рече девојчето дека чекале роба да им стигне. Одма скрин шот напраив и сеа му ги пратив на мм да си ги има за утре да ги бара. види смешна цена на последниве. Ама не ги видов ниедни од овие или па којзнае у брзање не сум видела. Да не ги виде овие дали ги има? Ептен фраерски се и вашите ама па ни тие бре не ги видов.