Vo red ako e pogresno slobodno izbrisete gi prosto ne mozam da cekam do deka da stasat zatoa gi staviv
Уназад многу членки ставале слики преземени од интернет , така да мислам не е погрешно .. Валјда за сите е исто , ако е друго тогаш нека се преименува темата ..
Eh kako ne.Luda si skroz.Vo temata sto posledno si kupiv mnogu pati se potencira,pa mislam za segde e isto.Samiot naslov si kazuva,ako e taka moze da stavame sliki od net.Od kaj da znaes eve dali sum kupila ili samo taka postiram sliki.Mene seedno mi e no imam procitano unazad kako se pisuvalo za ova.Ej a ovie so ti stavile pak like,smeski be.Demek ee emce u pravo si Daria stvarno dobi konkurencija.Ako e konkurencija na forum koj so si kupil,e togas navistina tesko nasSe iznasmeav be
Jas staiv like zosto me nasmea emka so muabetot deka ima konkurencija a ne deka e vo pravo pa ti se bubis. Lele lele gajle mi e koj kolku obleka ima i koj za sto se buni na forumov ....
Pa i mene mi e gajle zatoa i pisav na clenkata.Ima pisano nazad duri imase i zakacka,ako ne se lazam na temava epa ako e taka neka vazi za site neli.Sto posledno sme kupile a ne poracale taka e fer neli.Duri mislam eve so postirame sliki so ni podarile na bebusite,so stavam i Jas sliki da si napravime druga tema.Moe msilenje sekako so ne znaci deka mora
Vo pravo ai deka ne treba da e od net slika osven ako megu drugoto so redok isklucok stavis od nesto...i da treba da vazi za site oraviloto kako vo ovaa taka i vo temata sto posledno si kupivme.
Ајде, ајде верувам дека @S*K*O*R*P*I*A ќе не удостои со нејзини слики штом стигнат стварите. Јас особено сакам да видам како ќе личат гумените чизмички
лајк се става од повеќе причини , само секој различно си проценува - како му прија .. Коментарот ми беше дека уназад ако се гледа од увек имало некој што става чат пат слика од нет , работата е да не се става само такви, и нема ништо лошо у тоа некоаш болје че се долове така ама Некогаш .. е сега членката е помалце актуелна , а од радост она си сакаше да споделе се , од мерак поеќе постови и одма оп "грешка правела" .. Мислам дека нема потреба од офф топици и брецкања форум е ова слободен .. Нека се преименува во лични слики , и за сите натаму да се знае , пошо до сеа не било наведено па да нема вака пак..
На ваква убава тема која е релакс за очи нема потреба од оф топици од ваков калибар. Точно е дека во темата што последно си купивте е потребно да се ставаат лични слики бидејќи истото, како правило, е вметнато во насловот. Тука сеуште нема вметнато такво правило, само е препорачливо, па е во "сивата зона". Ве замолувам оваа дискусија да прекине тука.