@vitamina Практично ли е точачето? Има ли каде да си ги стави ноџињата кога го туркаш, освен педалите ? Мислам дека на иста возраст ни се дечињата.
Јас едвај најдов, во Бебе хом прошла недела ми рекоа за оваа дека ќе им стигнат, вчера ѕвонев им донеле ама само 10, 3 беа веќе купени, 2 јас, и 5 ^^му ја ставив во уста не беше воодушевен, како и да се гадеше од неа, додуше и не знае што да прави ќе се научиме
@S*K*O*R*P*I*A од каде е она тексас палто со везени ружички Него да ве потпрашам каде би можела да најдам кожни хеланки за ќерка во дојтчландов?
@SofiMar_ има место кај нозете за ставање плус педали за возење. Плус седиштето се врти на сите страни може да гледа и напред и назад накај тебе кај што го возиш. Плус има за врзување појас. На локо кроко е. Задоволна сум.
Се е преубаво. Туку книгата од каде ви е. Синко е многу по читањето па да му ја дополнам колекцијата книги
Супер. Ќе го пратам мм утре да провери дали останало нешто, ако не ќе мора во молот да оди да види дали ги има тие на мам таму.