@emkaemka преубави работи, со здравје да се носат (имаме исти некои , Окаиди очигледно го претураме заедно ) туку целосните фармерки од Окаиди се? Не сум ги приметила, се заљубив. И женски да ве прашам за бројчињата од ХМ како се, дали се реални? И уште нешто. Гледам се продаваат, а и купуваат (и повеќето од вас) маички со кратки ракави. Моево за неколку дена ќе направи 3м и периодов му купувам пролетна облека 68, до 6м ама на кратки земав само две маички, генерално зимам потенки ама на долги. Вие за сега ги купувате или за летоска? @Mimmi39 јас ги користам премиум и сум многу задоволна. Од болница ми дадоа две од обичните памперс и некако по крути ми се видоа.
Од Окаиди се и јас сега ги приметив ХМ се за еден број поголеми стварите. Маички со кратки не сум облекла уште, но планирам под дуксерчето да почнам. Моево е склетчија, па да му облечам по долги и плус долги има да зовре. Исто имам и без крагњички, па тие ми се за под кошулки, кошула подраскопчана, дечко бе
Ви љубоморам за молот. Јас тука ништо не можам да бендисам. Два дена ги шетам дуќаните. Ќе го мора тато да не донесе или да не шета кај соседите.
Кажи што ти се свиѓа ќе купиме, ќе пратиме и сличиња ќе направиме па бирај, проблем ли е Иако идеата за кај ,,соседот,, и не ти е така лоша
Кажи ти кукле како поминавте со малата кај соседот? Колкава беше? Мирен е мојот. Па ми се врти на ум да го носам следниот месец. Бар 2 да направи.
Мислам 2 имаше ако не се лажам. Два полни и некој ден/недела. Тебе па и поблиску ти е. Ќе поминете како песна. Дунде беше ептен умна - во кола и таму. Убави спомени имам
Ќе биде нешто или соседот или ќе ви дојдеме на гости. Сега претурав низ облеката колку многу остана необлечено, а детето ко квасец расте. Само да ми остане вака умен ко дада Дунде и секаде ќе шетаме.
Од баба сликава е од страната на Тила, мојата слика е сликана во темница од мама и тато и нормално Мики
Зарем практични ти се вакви пантоланчиња да му облакаш?? Мене ме мрзи, убави се, ама преферирам горе ластик Со баба една зад друга се водиме
На мајка ми муабетот “Јас такви не купувам, а вие сте можеле барем едни да земете, да пробате прво...” Не знам колку ќе се практични, уште не сум му ги пробала, а и најверојатно му се големи. Се надевам само дека нема да му се широки или да го стегаат, а за мрзење ич нема да ме мрзи (мм полудува кога ќе види дека за на контрола му облекувам старки со врвки (а сигурно и сестрите таму ).
Па во право е мајка ти Ако не се лажам немаат ниту онакво за собирање во ширина внатре, па јас не би купувала, ризик е на мало бебе, плус ниту се шират доволно. А и размисли каде се и колку би шетале па за да му ги облакаш, колку имаш бре а за по дома во тие и на него ќе му е неугодно да седи цел ден
Би требало да се со ластиче внатре за подесување на ширината. Имам слично на девојчето од окаиди и со ластици се.
Со ластици се повеќето, се прилагодуваат. Јас и сега купувам вакви со ластици за големиот, оти сучка е... долг во нозете ко за 8 години, а тенок во струкчето ко тригодишно...
Podloga so dve lica.Cel tepih e,epten golema Ne se sekiraj.Lesno se oblekuvaat.Imaat lastik.Malava moja postojano si e so vakvi farmercinja.Patem,epten moderen decko ke e