Ќешки нека ја сака ќе се договориме, јас ќе частам сладолед во замена за цуцлата. Ја имаме и нејзе, ја џвакаме, ама да не сме покуси да го пробаме и ова
Ете после што ќе одам да купам Софи. Таа само во зегин ја има? Заборавив да покажам што купивме. Прв шопинг со дунде Тета @emkaemka спремни сме за шопинг
Само во зегин колку што знам. И моја препорака е да ја земеш помалата како глодалка(како осмица што е), полесна е за држење и за гризење.
За жал не. Од некоја специјална природна гума е и не е препорачливо многу мокрење. Јас со сјај на раце проаѓам и убаво сушам веднаш.
Od zegin, vadis i butas u usta Jas golemata ja imam epten se pogodi, i kjerka kje ja jade Pogolemata podobro, povekje razlicni formi ima za osoznavanje i grizenje
Hahahah ne e za potopuvanje u vida ili pustanje pod mlaz. Se polni preku svirceto. Za golemata zboram
Na ovaa nemoze nozete da i se grizaat, a tie se najzgodni za vo usta. Partal i gi napravi sinko, samo za noze ja grizese Jas dupceto kaj svirceto go zalepiv so selotejp i taka ja miev samo so sjaj i topla voda. E sea dodusa krenata e si ceka podobri vreminja zdravje Boze
Да се оправиме од лишаите и идеме Тетрата од каде?? А за Софи ги гледав ама ем не се на акција, а често се, ем нема да може да ја држи, а и пластика повеќе сака во уста да има, плус и ако светка топ. Имаме еден Робот што му светат очите, само ги премачкува
Ne e polesna za vo usta zosto i nema bas sto da stavi vo usta osven usite. Treba potesen del na primer kako nogata za da moze podlaboko da pikne vo usta. Ke vidis za sto ti zboram koga ke pocnat pozadi cetvorikite da rastat
Kako toa ne se mie ?Jas pod cesma ja banjam @kukla21 i nie ja imame pomalata.Postojano i e vo usta,prvo nejkese da ja vidi.Maka si ima,oteceno i e dolnoto zlebince.Od so mi e maka so ima zort sinoka sonuvav dve zabcinja i izlegle
@kukla21 Софи ја има и во Mothercare. Ние ја имаме малата ама ми направивте иштав и за големата Иначе има и вакви, топчиња, коцки... од истиот материјал. Од пред некој ден ми се, уште не ги отворив. Уште се учиме со Софи
600 или 640, не сум сигурна пошто има и само топчиња и само коцки (тие се малку поголеми) и околу 600 беа сите. Ама овие во Зегин ги земав, не сум сигурна дали ги има во Mothercare