Ne bas i ja davam, ja stava vo usta probuva da smuka i ja frla.Ednas dva pati staviv vo kasicka pola biskvitka
Купив и јас неколку лигавчиња од тила и катастрофа се. Дел недошиени, широки околу вратот, па и машната за на глава има еден неисфирцан дел. Толку од мене со нив.
Мадеркеар, ама од ланските модели се на -50% и мислам да беа последни, треба да се провери.. До толку ли е се крш И други се жалеа додуше, ама дел и се фалеа од тоа што купиле.. Јас ја имам само перницата за доење од таму и супер е до сега @RedRevolution како се твоите лигавки??
Јас купив лигавче марама на првото ставање нитната му падна. Отидов, ми дадоа ново. А материјалот на облеката ич не ми се допага. Крут и не растеглив.
Од Тила имам купено лигавчиња и супер си се сите, исто имам и заштитна мека ограда за дрвеното креветче купено и една голема зимска вреќа за спиење, и тие се прекрасни, 100 пати се перени и не мрдаат, немам поплаки, а алишта не сум купувала од таму. Единствено што не ми се допадна многу беше една постелнина што се мислев дали да ја купам уште кога бев трудна, ама не ми се бендиса многу памукот.
Iako malata ima eden ton alista od golemata,i toa relativno novi i zacuvani ne mozam da ne i kupam nisto
Мислам дека некоја членка кажа дека се од џамбо.Нека ме поправи ако грешам.И јас ги бендисав,кога ќе ме носи патот на таму ќе и земами
Морам да прашам патичињата од каде (се спремам за купување за внуката па кога ги видов овие срцево ми се стопи) фала
Ги купив од Верото што е во Џамбо во Скопје @Ano ги купи ми објасни и отидов купив А @kiki_riki рече ги имало и во Битола она ги има истиве. 109ден.се ич пари а топ се за ако шеткаме да си имаме спремно јадење @eli25 со здравје да си ги користите и малото лепотанче се да си изручка се што ќе спреми мама