Марамите од Тила што ги купив додека бев трудна се од малку покрут материјал и се супер. Сега тие што ги земав се помеки и некогаш се изместува работ па ѕирка шарата од другата страна. Ама не се лоши, подобри не најдов. Имам од Окаиди ама некако малечки се, од Ваикики огромни. Имам и едни дебелки катастрофа се, ги има низ повеќе продавнички. Баш барам еднобојни и освен во Тила не знам кај има па ќе се подновиме од таму. @pile30 многу е убава црвената, со здравје да ја носи.
Фала Во Гтц пролазот кај Виктор Шевињоњ, и во Лептокарија. Гледам два дена рекламираат леѕна бебешка облека по 99 и 199ден па реков ај да проверам дали ќе најдам нешто Највеќе се маички и шорцеви, но во Лептокарија има секогаш поголем избор, да си знаеш, а јас немав време да одам до таму.
А јас денес таму поминав (во гтц) и барав продавница за бебешки работи, ама не можев да се сетам како се вика. И не ја најдов, нормално. Ќе проверам деновиве, фала ти.
На главната улица, после гимназијата кога се спушташ надоле има ред дуќани, отприлика на спроти ки вест дуќанот (на излог имаат освен облека и колички и играчки. Оваа ќесичка ми ја дадоа