Значи исти ќе се батковциве наши. Уште и наочарите од претходниот шопинг ако се тие со пчеличката од страна, ептен ќе се исти
Што бројче се овие? Не сум приметила дека Ипанема имаат толку мали броеви. За машко се наоѓаат нешто слични сандалки?
Фалаааа, стварно е убаво, а и како што пишав и дебело, што ме радува, дека можам директно на под да го ставам. Сега ги конвертирав париве и излегува дека го земав 310 ден, намалено од 720 ден
Многу слатки Но дали ќе ти ги носи? Ги имате пробано? Ние добивме вакви за првиот роденден, на секое облакање плачеше па среќа луѓето ни дадоа сметка и ги сменивме. А лани добивме и апостолки, тиа па останаа ганц нови, нејќеше да чуе да ги облече
Od kade i koja cena? I dali se vadi posluzavnikot? Batko neke veke vo hranilka na masa so nas sedi koga jade ama edvaj dostignuva hahaha
Еве и јас да ти одговорам зашто ја имам истата хранилка. Да, се вади послужавникот. Нас многу малку врњме ни беше точен па после ја стававме хранилката само и на маса седеше.
Epa bez posluzavnik i baram. Samo za na stolceto da sedne i na masa da jade. Nekoj da ne znae kade mozam da najdam?
Od Italija ni go donesoa.Se vadi da.Denes prv pat go probavme,ne bese voodusevena bas.Bez posluzavnik ne sum videla,ama site se vadat
Па ако не најдеш, искрено мислам дека и нема, тргни и го на оваа послужавникот и нека седи на маса со вас. Ние така ја користевме подолго отколку со послужвникот. @stevemila на почеток и мојата не беше баш Wow ама се навикна.
Probav ama covekot saka na stolica da sedi. Sam si se kacuva i sednuva ama mu e visoka masata a i epten mrda stanuva sednuva mi e strav da ne padne, a vaka so ova da go vrzam so kaisite
Waikiki, 200ден. Поим немам колку памук. Помало додека беше пазев сега не, а колку се штосни на нога колку и да беше ќе ги земев
Со мојов склетчија морам и тоа да гледам, од Вајкики вистина штосни се чорапките ама утоп мокро ни беше ноџето од нив Ако добро памтам од таму 70% памук беа.. Ама моделов ме бендиса па може пак ќе се излажам, барем за некоја слика ионака веќе почна бос да шета