Некој ги фалеше чорапите од Ваикики или јас сум грешка? Цело време во глава ми е дека според феминките чорапите од ваикики се најдобри Ако сум грешка поправете ме, од кои сте задоволни?
Па дека ги фалеа тука купив и јас, ама не му одговараа, исто и Тритекс, Мадеркеар, Елва, Картерс потеа, Окаиди кои како, имав го потеа, сега што купив не, од ХМ пак обратно ми се деси.. Од чорапчињата на Карамел сум јас најзадоволна, реално брзо се чкчаат дека имаат повеќе памук, имам и со 90% и 80%, претежно се со 70% и ако пишува ликра не купувам. Сега мајка ете купила од Би па ќе видиме како ќе се покажат, 80% памук се и доста мекано делуваат и тенки се како со дупчиња
Емка, ја мислам нема да најдеш чорапчиња 100% памук, зашто мора да имаат еластин за полесно облекување. Башка рачунај мноооогу брзо се собираат памучните, на ќерка ми чорапиве после 3-4 перења веќе неможам да и ги облечам Стигнаа шпилхозните од George:
@Kitten па зар има чорапи 100% памук Секако мора да има и еластин како и би ги облекле, ама гледам да биде 10%, за собирање немам мака, купувам од Карамел 12-18м (бебе е 5м) и супер му се, башка не го стегаат ни горе
Баш заради тоа нестегање земам карамел јас. Во дуќанчето кај битпазар се 100 ден два пара. Во енци менци забегале со цените.
Јас официјално се навлеков на он лајн шопинг. Секој ден дремам на хм страната и чекам попусти. Едвај чекам да стасаат пакетчињата Да не одам оф топик, еве нешто од бебушка
@Lolipop23 @Kitten Поклон се овие. Искрено јас сум скептик дека ќе ги носи, досега имаме 4 пара чевли воопшто необлечени. Детево не сака чевли Лолипоп мислам дека сум гледала и машки сандалчиња, малку позатворени се. Ама јас сакам едни како балетанчиња од ипанема да и земам, меки се преубави ги гледав на фб.
Ovie gi imavme lani, planiram i godinava da mu kupam. Gi utepa od nosenje. So niv i prooduvase. Mnogu se meki i stabilni. Ne go sopnuvaa
Ајјј колку се слатки. Е вакви нешто мора под итно да земам, оти веќе е многу жешко за патики. Немаше да ми текне да барам на Ипанема, фала ви девојки.
Најубави се вакви сандалки додека да заоди стабилно, а може и подоцна. Ако се отворени гумата напред се витка, ќе се сопнува и многу често ќе паѓа. Исто така, и прстите ќе лизгаат нанапред и ќе удираат во подлогата. До три години е убаво вакви да се носат.
Da bas i ortopedot na kontrolata na 18m ni rece zarvoreni sandali. Sekako ke mu zemam vakvi za sekoj den i za na odmor.
@emkaemka jas sum zadovolna od corapcinjata na sara fasbion. E sea retko nekoi sareni epten da se pogodat ama samo tie ne go potat i ne mu se sliznuvaat nadole.