Многу се Многу се убави патичињата. Само моето. 6+ се поти во ноџињата кога има обувки. Или патичињава се за поголемки кога ќе се? Многу ми е смешен на чорапчиња само ама си викам зошто да му ставам патичиња с'клет да му прават.
Мрежичка против комарци си дојде во комплет со количката....Кај вас немаше или се кинат, па дополнително купувате? Се подзамислив малку, да не ми треба и мене резервна да имам? Зошто не ти се допаѓаат? Ептен се типски, особено белите. Фраерче право.
Moze ne se nesto mnogu ubavi na izgled, ama veruvaj podobra patika za prooduvanje nema. 5ti par ni e ova, samo tie ni se pogodija.
Во нашата количка имаше само торба и дебела подлога за пресоблекување друго немаше па затоа си купивме мрежичка да не не ручкаат комарчиња
@Mimmi39 ако ти треба резерва ќе купиш, не давај џабе пари, насекаде ги има мрежичките @Среќичка ние сме само по сандали или чорапчиња периодов, па и бос, во било какво патиче да му ставам ноџе утоп ќе му биде мокро, кожа, платно сеедно, чим е затворено не бива. Така да летово бос ќе го мине
Да се вмешам, коцки за на под ние имаме од крш. Мислам 250 беше комплет од 10. А и во џамбо имам гледано. Има и поскапи со шари, ама тие мислам се лизгаат.
Бев по тетрите на @emkaemka човекот најде само жолти со цвеќенца , утре рече ќе ми ги најде кремавите. Само цена не разбрав, рече 600 , изгледа една е 600. Па ги начекав овие по 250 и 300 ден. Како за сега таман. Имаше доста избор.
Да се вратиш да ги зедеш тетрите @eli25 не мрднаа во перење, ептен се мекани и убави, јас и мајка уште каде се не побаравме ништо слично не најдовме. Ако една е 600ден значи не сум ги зела многу поскапо и жолтки викаш има аааа Тие пеленките на Бебето баш ги гледав на фб