Struzanka. Jas imam so oblacinja, mnogu se ubavi. A imam i edna podebelka kako kebence nalil materijalot. Top e
@Ano покусо да не сум Лажичките ги земав 100ден.во нашиот ДМ на промоција да ги пробам. Вакцина примивме денес па здравје од петок ќе почнеме со вкусови возбудена збунета сум мислиш се спремам за свадба на синко а не за ручкање
Не се секирај и јас бев возбудена и изгубена во почетокот. Ама интересно е. На секој прв залак ќе се мршти, па после ќе покажува што му се допаѓа, а што не. Па ќе се чудиш што наредно да воведеш. Па имало свежо или не. Па што со што да комбинирате. Цела наука што викам јас излезе ова. Со здравје да си ги користите и убаво да ручкате. А лажичките јас одамна ги имав купено ама бев скептик ми личеа големи. Сега кога почнавме да ги користивме сфатив дека се супер. Плитки, тенки, меки.
Да те предупредам, морковот и бананата ужасно мирисаат а мене и на вкус ми се грди. Ама затоа слива и кајсија си сркам ако остане нешто од синко
Здравје да имате Да и мене ми се видоа долги се врткав и пак ги земав бар сега додека не е толку пргав па други ќе купиме Башка имам и футола за четка за заби од Џамбо ги собира топ се
Искрено за морков страв ми е да дадам "домашен". Најзагаден зеленчук да ти било. @stevemila не најдов на холе чист морков. Прв избор ми беше. Ќе добијат, па ќе земам Од Зегин, да. И јас гледав да не се мешани. Една мешана само зедов.