Јас бев бетер, стварно не знам што си мислев, па затоа сега имам зимски алишта што допрва ќе му бидат точни Благодарение на @kukla21 најдов . Туку барам совет. Бебушко ќе прави 4 месеци за една недела а овие му се за крштевката за две недели што ќе биде. Бројче 1-3 му е пасен, а 3-6 малку големки. Јас се фатив за помалите ама мм ги зема 3-6 (да можел да ги облече барем неколку пати). Да ги мењам или не? Подарок
Хахаха... во право си, и уште пак и си мислам дали се доста работи барем за еден месец. Страв ме фаќа дека ќе бидам со царски и ќе не можам да одам и да приземам што ќе ми затреба,а овој мојов ако ми притреба нешто и да го пратам нема да знае што точно да купи па цела продавница дома ќе ми ја донеси
Ми паднаа во очи лажичките и тањирчињата за јадење па се насмеав Знам како е со прво дете, мада јас и сега фатив залет да купувам и тоа што нема да ми треба на почеток А мужот не го потценувај, ако треба и сто пати во денот ќе го вратиш во продавница, ќе трчка, тоа му е работа
Ние на фејс тајм комуницираме ко појдовме да купуваме планот беше само работи што ни требаат ептен на почеток, тој од кејф наполни количка со не потребни работи, со 300 сили го убедив да вратиме пола од работите назад дури ми се налути можам да замислам што би ми донел да е сам, да го пратам пример по 1 шише сигурно ќе донеси цела колекција од нај мало до нај големо од 3 различни марки Хахаха второ дете ми е но ќерка ми беше бебе пред 10год. Се сум заборавила ако ти се верува се чуствував ко прв пат да е
@Minnie-e му паѓаат ли? Делуваат ли дека клапаат? Ако не, остај ги тие што ги имаш. Белки ќе ти бркаат работа уште некое време.
Не е 100% сигурно дека е девојче. Па има да, ако ме немаш прочитано низ труднички ќе имаме второ бебе Од INTAJ Струмица ги купив. Фала. Имаат страница на Фб, ако те интересира можеш да прашаш дали праќаат. Имаше и едни подруги мечиња исто со кебенце. Еве линк : https://www.facebook.com/INTAJ-932122693481874/
На 40° со 1000 вртежи центрифуга не мрднаа не се ни изгужваа башка одма ги сефтосафме со каша од морковче и одма се извади се
Да тоа е ,од али експрес го порачав не сме го пробале сеуште ,а инаку беше многу ефтино околу 2 долари.