@bella12 od kade corapcinjata so gumicki,cel grad go svrtev na kraj od H&M poracav ps.Se ubavo so zdravje da si nosite
Mno Многу се убави, со здравје да ги носи синчето. Од мк ги зема? Во пеко гледав на цицибан за моево ама не ги видов.... Ако се од мк ме интересира и која цена се овој модел
Фала ти, поубави да купите. Не се игле од мк овие се домачи, од Словенија ни се. Ги платив 19.99. Попуст на цицибан папучки никогаш нема во ниту една продавница. Инаку апропо муабетов знаете дека Пеко пропадна нели? Не знам во Мк од каде им се обувките, не сум се позанимавала да прогуглам, тука не постои веќе, затворија се живо. Имаа попуст пред затварање еден пар плаќаш, втор гратис. Едит Не знам кај нас дали има марка Froddo, хрватски се, ѕирнете на нет, имаат обувки прекрасни, меки, модерни, удобни ептен и се баш за дечиња кои имаат подебелко ноџе или висок рис. Ние баксузи број од папучките никаде не можевме да најдеме. Еве ги иначе да ги видите
Јас не знаев дека пропаднале... :/ Ниту знам како уште опстојуваат кај нас ...можеби произведуваат за наш пазар (тешко нели? ) Фала на одговор секако...
Пеко како Пеко обувки оддамна нема кај нас, само продавницата си го носи името, инаку носат обувки од најразлични фирми. Баш скоро сандали купив од една ,,нова,, (барем за мене) фирма. Знаеме дека и тие веќе не се што беа, ај што носат милион фирми ОК, ама и носат со сомнителен квалитет, а цени уште фураат исти ^^детската марка не ја има кај нас
Ако се Ара тогаш се супер, тие го завземаа местото на пеко заедно со Leggero.Со здравје да си ги носиш
Да носат и Ара. Најзастапени во Пеко моментално се они. И вистина не се лоши. Од нив можам цел ден да сум на балетанчиња а да не се осеќам како да газам на земја.
940 Памперсов на акција у Зегин плус шишево гратис Не ми се верува со млекото да е гратис,маж купуваше И Корин ми го фалеа па да пробам