да од таму се. Го пратив по едни во хм ама не се снашол и овие ги одбрал на крај. Како и да е за банњање ќе е заштитен, а другите за сликање ќе се
Во веро џамбо ако ги има уште беа затскриени. Јас едвај ги детектирав. Од влезот право до крајот кај работите за домаќинство, ама спикани како позади столб доаѓаа.
Јас ништо не те разбрав, не па на мм да му кажам кај да бара ^^баравме заедно прошла недела не ги детектиравме никако, па мм ги здогледа тие од 39ден па купив едно такво колку без ич да не биде. Како мое бебе без тегле
Не во Џамбо. Претпоставувам ги земаат од Верото во Веро Џамбо Моите се од веро тафталиџе, а последнава од Рамстор. Стојат кај што стојат чашки, тегли..
Да во веро не во џамбо како што ти пиша кукла. А во рамстор во нашиов во капитол ги нема, може во другите ги има
@ada21 Од Џамбо (случајно ги видов и морав да ги земам. Бевме по друго излезени и јас таква “леле вакви барав”. Мм проба да отвори уста ама се повлече само што го спомнав форумот. Знае дека нема да излезе на крај Повеќето се поклони @kukla21 многу се убави, со здравје да ги носи. Како се со бројчиња?
Ќе барам јас утре во Рамстор чим ги има таму, Веро ми беше ,,проблем,,. ^^ а како ги барам боже утре ќе ми притребаат