Аааа ги најде, со убаво да пливкате А сандалките?? ^^јас се предомислив не ги зимам, мало ми е бебе за ваков ,,костум,,
Баш е практично поради заштитата од ув зраците. Мојата лани ги износи. Претпладне мачкав, плажа и мачкање/бањање таму. Во соба туш и ги облекував овие за во сенките или градината. Сепак дете од 11 до 17.00 не можеш да го затвориш во соба. Под јаките сенки седевме. Да “диши” кожата, некој саат, без ништо, пред втората тура мачкање и бањање.
Па зарем за под јака сенка треба ова и фер е бебе да се склетисува По мое согледување на нашата ситуација не му треба за оваа година, може и грешам не знам, крај ќе каже Од 11-17ч барем 4ч во сон ќе му минат, си го знам бебе @eli25 ај не ми стварај јадови Мм пред некој ден виде низ продавнициве такво и ми вика, а оти бебе наше нема вакво или има, а јас не знам образложувам јас и оп ете ти, па барем за сликање нема да зедеш
Мојата беше 1.5 година, итоа има врска претпоставувам. А и фактот што она не преспива па моравме нин стоп да ја занимаваме. Видов слики од одмор, и на плажа нон стоп ги носи, кога си игра во песокот под чадор. Нејзините беа лабави, па таман како нормална блуза. Спојлер Јас не ги ни зедов за бањање уствари. Туку за разодување низ комплекс.
Kupivme i nie od lidl pred nekoja nedela gi imase. Od cetvrtok vo aldi ke gi ima 3 delni 8,99 eur. Jas se mislam uste eden komplet da zemam, ke mi treba ili so eden ke pomineme? Planiram da go sobleceme tek posle 17-18h, uplav imam od sonce i izgorenici pa neka go nosi cel den.
Јас имав два пара долни само купаќи, за во вода, со опција да не пропуштаат кака(не ги пробавме за да потврдам ефикасност) и два пара вакви сетови. Едни ако се наводенат да имам да сменам. Така е Емке. Средното беше отприлика колку твоето маже, имав купено само долни, како гаќички. Иако како што не ја мачкав со ништо, само со тетра беше покриена, не ќе беше лошо можеби да пробам и за нејзе. Дали ќе ја склеттисуваат. Ама за таа бозраст дискутабилно е. Голема веројатност џабе дадени пари.