Немаме предрасуди кон бои така да си ги купивме на огроооомен попуст Секоја 1 (свеќа) која ќе ја најдам да ми се допадне ќе ја купам па на крај ќе одберам една
Od kaj najdovte so slonce? Inaku top se pokazaa. Dete se zasljapa vo kal do kolena na treska i samo gi pominav niz voda za pet min se isusija na sonce i ajt sozdravje. Da si se snabdam so uste eden par pogolemo brojce ako ne, kaj se na popust? Vo sport vision se na 20%
Доколку сакаш ќе видам кој броеви се останати па доколку ти одговара некој не е проблем јас по карго ќе ти ги пратам
Ако праќаш и јас сакам хахха. Многу се убави вашиве. Од веро џамбо јас ги земав 1100 сега, на попуст, исто лански модел ама немаше да земам уште едно бројче никаков избор. Од оваа година не ми се допаѓа колекцијата за машки. Нашите еве ги
@Igle утре после работа ќе поминам ќе видам ќе ти кажам неколку дена ги носи презадоволна сум. Не и се поти ноџето воопшто. Инаку баш се убави вашите, мене сите ми се убави ептен се интересни баш детски
Aj pisi da znam za maliot da zemam da ne odam dzabe so broevi ima Mnogu se ubavi vasite, so zdravje da si gi nosite.
Да од ипанемата, ама има други модели од најк и на з една марка не знам како беше слични на ипанемата.