Колкав е бебушот? Измери му должина на ноџето, а и на сајтот имаат size guide за секој артикл. Едит: сега видов во друга тема дека сте 2 мес. па би ти рекла да не зимаш помало бројче од 17 или 18 (гледам има и 14/15) зашто многу брзо растат во периодот до 6 месеци.
Од просветно дело во сити мол, 690ден е. Кога е расположен седи, си го потпирам на мене да гледа ги сликите а јас читам. Многу е убава и многу убави слики има
@ZojaP Malku im se cudni kalapite,da ne recam dosta pogolemi od site ostanati...nie imame dva para,ke gi cuvame za dogodina ...bas pred nekoj den ovde diskutiravme za obuvkite na h@m...zatoa vnimavaj
Ми треба совет за подарок за 5 месечно бебенце. Сакам да му земам облека,па ако може да ми помогнете со предлози за продавници,материјали што се удобни и пријатни за бебето. Ми треба ептен да биде погоден подарокот,зошто бебенцето ми е ептен блиско.
H@M,kvalitet,preubavi modeli,pristojni ceni...devojkata na FB do vecer prima naracki,za 3-4 dena gi dobivas,provizija samo 15%...otvori go grckiot sajt na h@m,pusti i ja narackata I zavrsena rabota brojce 70-74 ako sakas odma da gi nosi,ustvari imas na sajtot size guide...P.S.Devojkata mislam se vikase Ivana Ivkov Ivanova,ne znam od mob da ti pustam link
Еве ги фамозните патики од H&M кои стигнаа преголеми ко за нас. Па потоа моравме да купиме нови (првите), а разликата меѓу нив е само едно бројче Значи само патиките ги купивме, останатото го добивме. Во задно време скоро ништо не купуваме, само добиваме
Многу се убави патичињата и јакната ептен ми се свиѓа дека јас многу сум по жолто.А кое бројче се патиките ептен има разлика и јас сакам да нарачам од H&M и гледам најмало бројче 14-ка да земам
И јас сум за картерс,од се што имаме нивните модели ни одговараат најмногу дека ќерка ми е слабичка а долга и баш такви им се моделите,а за квалитет нема збор ништо не е олитено или боја да сменило
Фала мила. Помалите се 19ка, а поголемите се некој меѓуброј 20/21. Не зимај најмали (14), тоа се ептен напрсток чевлички за новороденчиња. Ние носевме периодот 3-6месеци 17 број, на почеток и беа малку големки но барем 3 месеци ги носеше. Јакничето е од Ваикики, но само шушкавец е-кабаница.
Кое бројче е јакничето? Јас гледав пред некој ден во Ваикики, ама ништо не ми фати око. Ова не го приметив Многу ми е мака што не можам да најдам убаво мантилче за овој период. Лани во Ваикики имаа преубави, оваа година слабо
9-12 месеци е бројчето, но делува големко, како и за поголемо детенце. Но не е права јакна, како кабаница е, одоздола обложена само со памучно материјалче.
Леле многу е штосно А чекај, од Џамбо што го има и во Скопје? Зашто знам дека живееш во Швајцарија, така? И ако не е тајна, која му е цената? Јас сакам да земам седиште што се фиксира на точак, ама кога го видов ова ептен ме замисли