https://www.amazon.com/gp/aw/d/B000...6055&sr=8-17&keywords=baby stroller organizer овакво ли е? И пишав на братучетка ми да види во toysrus ама ги затворале продавниците во САД па го најдов на Амазон
Фала, 1390 ден. е вовчето од Бамби, Охрид. Ги купив со намера да се залаже по пат накај дома, ама џабе, по пат го кубеше кучето а играчките за дома .
Преубави работи од каде се работите на втората слика?(играчките, лигавчето, очилата за сонце...) и тоа што е на првата слика dish washer basket, од каде?
Јас имам добар дел од играчињава. Од бебе хоум и лифавлчето го имам. И тоа од бебе хоум. Т.е. бебе има
Корпата за во машина е од Кидо/бебе хоум. Мајмунчето и топката доле десно од Локо Кроко, другото од Кидо, освен футролите за наочари (не се наочари, само футроли). Од Локо Кроко 350 ден. И лажичките во кутија ги имаш Јас ги купив заради кутијата (ми текна дека те читав негде за нив и ги побарав ). Само се надевам тоа кафеавото мече дека го немаш. Уште сум му лута на мм, без да видам го платил и него (500 ден. )
449 денари, овие се 17-18 големина, така пишува, а со метро сега ги мерев околу 12 цм се . Помало бројче мислам немаше.