Сака за сакање ама го караме па не му ги пипка. Освен нови кога се, посебно музичките . А знае и кога не го гледаме да му легне на некоја играчка, коцките за на под, некоја подлога... Лево шпикозни/пижами за на времево (доле долги, горе кратки)
Големи се за новороденче да. Во Вајкики немам сретнато толку мали. Види Окаиди имаат од 0-3 и Мадркеар.
Mothercare имаат најмали дефинитивно. Ваикики не ми се по вкус и не ги загледувам. Окаиди мислам ќе се големки за старт.
Мојава е 9 ипол месеци и носе 12 бројче. Не можам да и најдам сандалки толкаво бројче овде. Купив едни на непробано ама догодин ќе си ги носе.
а во кеги имаш видено , има доста мали бројчиња , остај а бројката гледај моделчето , доста се со мал калап , кај мене е скоро 14м мало ноже , ако почнам да ти кажувам од 18-20 и се обувките ..од герм по пошта ми праќаа ..
На кеги се огромен модел. Барем оние што се за проодување. Синко стигна до 17 од други, а во овие плива
Оние со патенче ли на средина ?Пријателка и земаа уште малата и беше 10/11м сандалки исто и на комшиче едно тука некаде а доста ситнички беа и увек сите те упатуват у кеги за најма , затоа и и предложив ,јас не сум земала а вака на страна што им гледам по димензиите на влошките се наоѓа нешто бе , ама па и секое стапалце е различно .
Da i jas mislam deka keggi imaat najmal broj kondurcinja. Imam od golemata keggi sandalcinja 17-18 br. gi nosese za krstevkata, sega gi nosi batko za po doma deka e pogolem i tocni mu se,a na dadicka i se golemi. Da se vratime od odmor i planiram da im zemam od keggi taman i za zaoduvanje ce im bidat i taman se kalapite.
Нели? И мене ми се свиѓа ептен... Коа неможеш да излезеш да прошеташ да си купиш ќе дремеш на нет и ќе бараш Ама па гледајќи го времево, ако е ладно незнам која би ми била др опција...