Preubavi se.So zdravje da si gi nosite.Imaat li Carter's fustancinja nesto pospecijalni,ko za prv rodenden?
Играчката е полн погодок. Му ја туткаа продавачките во кидо на синко, а он побудале. Не знаеше што попрво да пофати. За малку ќе ја купував. Одвај му ја земавме
Па реално треба да седи стабилно за да може убаво да ја игра. Инаку ептен е итерактивна. Свири, свети, плус за вежбање фина моторика, чеканче и незнам што уште имаше. Ама јас дека за другата тргнав и оваа одложив. Ако ја има понатаму ќе ја купувам.
@Ano @kukla21 Мене ептен ми прави мерак. Ја гледав претходно во Киддо ама и јас си реков не, дека 18+. Сега во бебе хоум плус и попуст и ја земав. Точно дека е поефективна кога бебе седи самостојно и разбира малку повеќе ама и вака брка работа. Го држам во скут, играчката на маса и заедно играме (да искористи мама да седне малку). Ако не ја искрши допрва ќе ја играме, реално поголемо детенце повеќе би ја искористило. Спојлер Кога се врти тркалото тоа лево свети, нотата е за мелодии На он огледалото станува сликичка, микрофонот се извлекува и работи а тоа црвеното како бубамара иде горе доле и крцка бананата и топчето се тегнат за да тропаат, со чеканчето се удира лево/десно за да се пренесе топчето (на секое има звук, свети горе...) телефончето се вади, сликичките се менуваат и за секоја има соодветна мелодија воланот се врти лево/десно, според него и колата се движи, свирката свири и десно се пали колата со соодветен звук белото свети кога се употребува било што, а можеш и сам да го стискаш за да свети и свири, и има шарени бројаници
Dali ja ima igrackava na drugo mesto,osven Kiddo?Vo Strumica dali ja ima znae li nekoja sograganka @duffi ?