Такви се. И јас се си викам не купувам ништо оттаму и на крај пак ќе влезам . Мене од х&м најпогодени ми се пижамкитр
Ваикики се убави ама малку дебелки, а х&м се ептен погодени. Инаку бев и карамел викендов, ама немаат за бебиња над 12 месеци ништо, ептен се разочарав
Ееее .... а мислев да ги посетам... Вајкики да дебелки се , ова целосното што го земав пак ептен е мекано и пријатно И од картерс што купив никакви се !
Ич не тепај пат. Јас за друго бев и мислев да искористам да купам за есен, ама ништо немаше. Едвај некое боди ако се ископа
И јас бев во карамел пред некој ден и нема ништо за поголеми. Мислам дека во бебето имаше повеќе избор за од година нагоре.
Да се надоврзам на разговорот за пижамчиња...... Од кога им облекувате на бебињата пижами за спиење? Прстенчето Софи го има во МК? Каде да го најдам?
Од прв ден дома. Не беа класични пижамки ама шпикозни потенки. После во Вајкики начекав мали пижамки дводелни па почнав и тие. Најпрактично ми е кога спие во целосни , не му се крева маичката.