Баш го гледав скорото на ФБ , рано ми е уште бебо не е ни роден ама запнав да го нарачувам. Ептен вака ми се допадна на сликите па добро е што даваш позитивна рецензија колкаво е твоето бепче ?
Moeto e 2.5meseci I jas go gledav,se mislev ama na kraj ne pogresiv sto go kupiv. Ima i ograda koja se postavuva mn lesno, interesni tropki i 30 meki topcinja od plastika na koi mnogu se raduva.
Синко многу ги гризаше. Дури и парче откина, па ставив килимче врз нив. Откри дека се под него и го креваше за да го дофати и гризе. На крај ги тргнавме целосно. Пак знае да го крева килимчето за да ги бара, ама нема
Види онлајн на Спорт вижн, а кај нас тешко оти ќе најдеш нешто. Мене тогаш 17ка ми требаше, немаше, 18ка земав. И арно ги видов на сликата, се сетив оти и мојот ги има.
https://www.amazon.com/gp/aw/d/B074...21-121ca5751906&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65 јас од тука ги нарачав ќе ми ги донесат од Америка. Ако имаш некој да ти донесе, има убав избор за разлика од кај нас.
мајки од скопје ке сака ли некоја да ми направи услуга да ми ги купи овие две ташни и да ми ги испрати парите или во банка или на каргото да ги дадам
И ние имаме исти ама кога оди едната се одлепува и паѓа. Незнам што да направам да се среди. Јас од спорт м во визбегово